Vinduespolering udføres for virksomheder og institutioner

Trænger virksomhedens eller institutionens vinduer til at blive poleret, og er du på udkig efter en dygtig vinduespudser? Så står vi hos Inger’s ​Rengøring klar til at komme forbi for at udføre grundig og professionel vinduespolering til konkurrencedygtige priser.

Vi har mange års erfaring inden for rengøringsfaget, og vi kører blandt andet ud til forskellige former for erhverv i Vallensbæk, Glostrup, Taastrup og andre omkringliggende områder samt i hele København for at varetage deres vinduespudsning.

Vi tilbyder også vinduespolering som en del af en eksisterende rengøringsaftale hos os, hvor vi blandt andet også kan stå for:

  • Daglig rengøring
  • Regelmæssig hovedrengøring
  • Tæpperensning
  • Polishbehandling af gulve

Miljøvenlig polering af vinduer

Uanset om vi gør rent eller polerer vinduer, så tager vi altid så vidt muligt hensyn til miljøet. Det betyder f.eks., at vi anvender svanemærkede produkter, hvor det er muligt. Derudover lægger vi også stor vægt på at tilbyde parfumefrie produkter, så virksomhedens ansatte er sikret et sundt og behageligt indeklima, og så risikoen for sygdom mindskes.

Det er desuden en stor fordel, når vi polerer vinduer og gør rent for børnehaver og andre institutioner, hvor der opholder sig børn.

Hvad koster vinduespudsning?

Prisen på vinduespudsning hos os varierer alt afhængigt af, hvor mange vinduer vi skal pudse, og hvor ofte vi skal komme. Vi udarbejder derfor gerne et konkret tilbud til dig med en billig pris på den vinduespolering, som lige netop du og din virksomhed eller institution har behov for.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på vinduespolering

Har du nogle spørgsmål, ønsker du at høre mere, eller kunne du tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på vores vinduespolering eller øvrige rengøringsservices, så skal du endelig kontakte os.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 43 53 44 40, men du er også meget velkommen til at skrive til vores e-mail inger@ingers-rengoering.dk, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Tilbud / Bestilling

Jeg er interesseret i
Et uforpligtende tilbud på *

 
Kontaktinfo
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

naturdonor

Firmainfo

Inger's Rengøring ApS

CVR: 28857438

Kontakt