Vinduespolering udføres for virksomheder og institutioner​

Trænger virksomheden eller institutionens vinduer til at blive poleret? Så står vi hos Inger's Rengøring klar ​til at komme forbi for at udføre grundig og professionel vinduespolering til konkurrencedygtige priser. Vi har mange års erfaring inden for rengøringsfaget, og vi kører bl.a. ud til vores kunder i Vallensbæk, Glostrup, Taastrup og andre omkringliggende områder samt i hele København.

Vi tilbyder også vinduespolering som en del af en eksisterende rengøringsaftale, hvor vi bl.a. også kan stå for:

  • Daglig rengøring
  • Regelmæssig hovedrengøring
  • Tæpperensning
  • Polishbehandling af gulve

Miljøvenlig polering af vinduer

Uanset om vi gør rent eller polerer vinduer, så tager vi altid så vidt muligt hensyn til miljøet. Det betyder f.eks., at vi anvender svanemærkede produkter, hvor det er muligt. Derudover lægger vi også stor vægt på at tilbyde parfumefrie produkter, så virksomhedens ansatte er sikret et sundt og behageligt indeklima, og så risikoen for sygdom mindskes.

Det er desuden en stor fordel, når vi gør rent for børnehaver og andre institutioner, hvor der opholder sig børn.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på vinduespolering

Har du nogle spørgsmål, ønsker du at høre mere, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på vores vinduespolering eller øvrige rengøringsservices, så skal du endelig kontakte os.

Du kan med fordel ringe til os på telefon: 43 53 44 40 men du er også meget velkommen til at skrive til vores e-mail: inger@ingers-rengoering.dk, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. 

Tilbud / Bestilling

Jeg er interesseret i
Et uforpligtende tilbud på *

 
Kontaktinfo
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

Inger's Rengøring ApS

CVR: 28857438

Adresse

Torbenfeldvej 10
2665 Vallensbæk Strand

Kontakt