​Grundig og effektiv tæpperensning udføres

En del af den regelmæssige rengøring i virksomheden eller institutionen bør være at rense tæpperne på gulvet. Tæpper samler nemlig rigtigt meget snavs, madrester og lignende, og de bliver også hurtigt beskidte. Derfor tilbyder vi hos Inger's Rengø​ring grundig og effektiv tæpperensning til attraktive priser for vores kunder i både Glostrup, Taastrup, Vallensbæk og andre omkringliggende områder, men vi kører også gerne ud til kunder i København.

Miljøvenlig tæpperens

Vores tæpperens kan også tilbydes som en del af din nuværende rengøringsaftale med os. Uanset hvilke rengøringsopgave vi udfører, så sørger vi altid for at anvende miljøvenlige, svanemærkede og parfumefrie rengøringsmidler, når der er mulighed for det. Det sikrer et sundt arbejdsklima, ligesom det også mindsker risikoen for sygefravær blandt medarbejderne.

Derudover anvender vi bl.a. også brun sæbe samt sæbespåner, og ikke mindst en masse knofedt.

Kontakt os og hør mere eller få et tilbud på tæpperensning

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores rensning af tæpper, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores arbejdsområder, rengøringsmidler eller lignende.

Har du brug for at få renset tæpperne i din virksomhed eller din institution, og kunne du tænke dig en pris på tæpperensning, så udarbejder vi også gerne et uforpligtende tilbud på lige netop den opgave, når vi ved lidt mere om dine ønsker og forventninger til opgaven.

Du kan enten ringe til os på telefon: 43 53 44 40 for yderligere information, eller du kan skrive til vores e-mail: inger@ingers-rengoering.dk, hvis du foretrækker det.​

Tilbud / Bestilling

Jeg er interesseret i
Et uforpligtende tilbud på *

 
Kontaktinfo
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

naturdonor

Firmainfo

Inger's Rengøring ApS

CVR: 28857438

Kontakt