​Butiksrengøring tilpasset din butik

Driver du en butik, og leder du efter et professionelt rengøringsselskab, der kan varetage din butiksrengøring? Så er du kommet til det rette sted. Hos Inger’s Rengøring er vi specialister inden for erhvervsrengøring, og vi tilbyder blandt andet grundig rengøring af butik til fordelagtige priser i Vallensbæk, Glostrup, Taastrup og i hele København-området.

Giv dine kunder et godt førstehåndsindtryk af din butik

Førstehåndsindtrykket er noget af det vigtigste, når man kommer ind i en butik. Er der rent og ryddeligt i butikken, giver det et indtryk af, at kvaliteten af varerne er i orden, og at det er et godt sted at handle. Er der omvendt tydeligt snavset og rodet, vil mange få et dårligt førstehåndsindtryk og finde en anden butik at købe deres varer i. Derfor spiller rengøringen en kæmpestor rolle, uanset hvilke varer du sælger.

Med vores butiksrengøring kan vi sørge for, at du altid har en ren butik, der fremstår indbydende, og hvor både dine kunder og dit personale vil føle sig godt tilpasse.

Vi tilbyder en skræddersyet butiksrengøring

Vi ved, at der er meget stor forskel på butikker, og derfor tilbyder vi også en skræddersyet butiksrengøring, så du får en rengøringsløsning, der er tilpasset individuelt til lige netop dine behov og din butik.

Vi kommer ud til en besigtigelse af dine butikslokaler og gennemgår dine ønsker og behov med dig, og på baggrund heraf sammensætter vi en grundig plan for, hvad der skal rengøres, hvor ofte og til hvilken pris.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig at få udarbejdet en pris på den rengøringsløsning, som passer til din butik, skal du endelig tage kontakt til os ved at ringe på telefon 43 53 44 40 eller ved at skrive til vores e-mail inger@ingers-rengoering.dk for at aftale en tid til en besigtigelse. Herefter sender vi dig et uforpligtende tilbud på butiksrengøring, der er skræddersyet til din butik.​

Tilbud / Bestilling

Jeg er interesseret i
Et uforpligtende tilbud på *

 
Kontaktinfo
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

naturdonor

Firmainfo

Inger's Rengøring ApS

CVR: 28857438

Kontakt