​Polishbehandling af gulve sikrer mod slid og giver en flot overflade

​Er gulvet i virksomheden eller institutionen blevet lidt kedeligt at se på? Overvejer du måske allerede nu at få udskiftet gulvet? Hos rengøringsfirmaet Inger's Re​ngøring kan vi give gamle gulve nyt liv med en grundig gulvvask og en efterfølgende polishbehandling. Vi kører bl.a. ud til kunder i Vallensbæk, Taastrup, Glostrup og hele København, som har brug for at få udført en effektiv polishbehandling af gulve.

Hvorfor vælge at få polishbehandlet gulvene?

En polishbehandling af gulve er særligt velegnet i de virksomheder og institutioner, hvor der er meget trafik på gulvet. Det kan f.eks. være i børnehaver, hvor børnene leger på gulvet med legetøj, og gulvet dermed kan blive udsat for lidt af hvert.

Polishbehandlingen sikrer, at gulvet får en beskyttende overflade, så det kan holde til den mængde slid, som det bliver udsat for, og så det samtidig ser flot og rent ud. En polishbehandling af gulve kan også være med til at give et mere eksklusivt udseende, hvilket er særligt velegnet for virksomheder, der ønsker dette look.

Kontakt os og få en pris på polishbehandling af gulve

Har du brug for yderligere information omkring fordelene ved at polishbehandle gulvene i virksomheden eller institutionen, eller kunne du tænke dig en pris på behandlingen, så hører vi meget gerne fra dig.

Ring på telefon: 43 53 44 40 og hør mere eller få et uforpligtende tilbud. Alternativt kan du også skrive til vores e-mail: inger@ingers-rengoering.dk, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.

Tilbud / Bestilling

Jeg er interesseret i
Et uforpligtende tilbud på *

 
Kontaktinfo
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

naturdonor

Firmainfo

Inger's Rengøring ApS

CVR: 28857438

Kontakt