​Håndværkerrengøring og flytterengøring for erhverv

Skal du have gjort rent i dine virksomhedslokaler efter håndværkere eller i forbindelse med en flytning?

Hos Inger’s Rengøring udfører vi blandt andet håndværkerrengøring og flytterengøring til attraktive priser for virksomheder i Vallensbæk, Taastrup, Glostrup og omegn samt i hele København.

Grundig og professionel håndværkerrengøring

Skal du have besøg af håndværkere i din virksomhed, behøver du ikke at bekymre dig om, hvordan det ser ud, når de er færdige, og hvem der skal gøre rent – den klarer vi for dig.

Vi har mange års erfaring med rengøring efter håndværker, og vi har dermed både de rette kompetencer og det nødvendige udstyr til at sikre en grundig og effektiv slutrengøring.

Slutrengøring ved fraflytning

Skal din virksomhed flytte til nye lokaler, er der formentlig rigtigt meget at se til. I skal have flyttet al jeres inventar til de nye lokaler, og samtidig skal de nye lokaler måske sættes i stand. Ved flytninger tænker mange fremad på de nye lokaler og glemmer at tænke på, hvilken stand de afleverer de gamle lokaler i. 

Derfor tilbyder vi en grundig flytterengøring, så du kan fokusere på de nye virksomhedslokaler og samtidig have ro på over, at de gamle lokaler har fået en ordentlig slutrengøring.

Vi gør rent i alle hjørner og kroge

Som et professionelt rengøringsfirma er det utroligt vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse med de rengøringsservices, vi tilbyder. Derfor går vi meget højt op i altid at gøre grundigt rent i alle hjørner og kroge, og vores dygtige rengøringspersonale er lært grundigt op i vores forskellige rengøringsteknikker.

Vi tilbyder desuden miljøvenlig rengøring med svanemærkede rengøringsprodukter, så du og dine medarbejdere kan komme tilbage til et godt arbejdsmiljø, når vi f.eks. har gjort rent efter håndværkerne.

Kontakt os og hør mere om vores håndværker- og flytterengøring

Kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne for at bestille os til din håndværkerrengøring eller flytterengøring, eller har du nogle spørgsmål, så er du meget velkommen til at tage kontakt til os. 

Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål samt fortæller mere om vores arbejdsområder og rengøringsteknikker, og ønsker du en konkret pris på den rengøring, du har behov for, udarbejder vi også gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Du skal bare ringe til os på telefon 43 53 44 40 for en nærmere aftale. Alternativt kan du også skrive til vores e-mail inger@ingers-rengoering.dk, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt med en besvarelse på din henvendelse.​

Tilbud / Bestilling

Jeg er interesseret i
Et uforpligtende tilbud på *

 
Kontaktinfo
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

naturdonor

Firmainfo

Inger's Rengøring ApS

CVR: 28857438

Kontakt