​Trappevask udføres af professionelt rengøringspersonale

Har du brug for professionel hjælp til at få vasket trapperne i opgangen til dine virksomhedslokaler? Så skal du bare kontakte os hos Inger’s Rengøring. 

Vi tilbyder blandt andet grundig og professionel trappevask for forskellige former for erhverv i områderne omkring Glostrup, Taastrup og Vallensbæk, og vi løser også gerne forskellige opgaver i forbindelse med ejendomsservice for erhvervskunder i København.

Trappevask er utrolig vigtig, da trapperne i en opgang udgør en væsentlig del af det førstehåndsindtryk, man får, når man træder ind i opgangen for at besøge virksomheden.

Vi har det rette udstyr til at løse enhver opgave i forbindelse med trappevask, og vores dygtige personale har kompetencerne til at sikre et flot resultat hver gang.

Hvad koster en trappevask?

Der er meget stor forskel på, hvor meget en trappevask koster, da vores priser blandt andet afhænger af, hvor mange trapper du skal have vasket, og hvor ofte de skal vaskes. Du er dog altid garanteret en billig pris på trappevask, når du lader vores rengøringsfirma stå for opgaven, og det er vel og mærke uden, at vi går på kompromis med kvaliteten.

Vi sørger altid for, at dine trapper bliver flotte og rene at se på, når vores trappevasker har været en tur forbi.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på trapperengøringen

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores trapperengøring. Det gælder naturligvis også, hvis du kunne tænke dig at høre om mulighederne for en fast aftale på trappevask hos os, eller hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud.

Du kan enten ringe til os på telefon 43 53 44 40, eller du kan skrive til vores e-mail inger@ingers-rengoering.dk, hvis du foretrækker det.​

Tilbud / Bestilling

Jeg er interesseret i
Et uforpligtende tilbud på *

 
Kontaktinfo
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

naturdonor

Firmainfo

Inger's Rengøring ApS

CVR: 28857438

Kontakt