​Klinikrengøring og rengøring af laboratorier

Har du brug for professionel rengøring af din klinik eller dit laboratorie? Så står vi hos Inger’s Rengøring klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring og brede kompetencer inden for rengøringsbranchen, og vi tilbyder blandt andet klinikrengøring for kunder i Taastrup, Glostrup, Vallensbæk og omegn samt i hele København. Skal vi også rengøre din klinik?

Vores typiske kunder er læger, tandlæger, laboratorier og lignende, der har brug for en grundig rengøring.

Kvalitet og grundig rengøring er afgørende i renrum

Vi lægger stor vægt på en grundig rengøring i højeste kvalitet, og det er netop utroligt vigtigt, når der er tale om rengøring af renrum og klinikker. Samtidig anvender vi altid miljøvenlige rengøringsmidler i de tilfælde, hvor det kan lade sig gøre. Du kan derfor være sikker på at få en grundig og miljøvenlig rengøring til fordelagtige priser, når du lader os stå for din klinikrengøring.

Vi tilbyder en skræddersyet rengøringsløsning

Vi ved, at der er stor forskel på, hvor stort et rengøringsbehov vores kunder har, og derfor tilbyder vi altid en skræddersyet rengøringsløsning til vores kunder, uanset om der er behov for klinikrengøring, laboratorierengøring eller en helt tredje form for rengøring.

Derfor kommer vi også gerne ud forbi dig til en besigtigelse af din klinik eller dit laboratorie, hvor vi også tager en snak med dig omkring dine ønsker og behov. Herefter sammensætter vi en rengøringsplan, som du får et tilbud på.

Kontakt os og indhent en pris på klinikrengøring

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at indhente en pris på lige netop den løsning, der passer til dig og dine lokaler.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 43 53 44 40, men du kan også skrive til vores e-mail inger@ingers-rengoering.dk, hvis du foretrækker det.​

Tilbud / Bestilling

Jeg er interesseret i
Et uforpligtende tilbud på *

 
Kontaktinfo
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

naturdonor

Firmainfo

Inger's Rengøring ApS

CVR: 28857438

Kontakt