Erhvervsrengøring og kontorrengøring i alle størrelser

Er du på udkig efter et professionelt rengøringsfirma, der har specialiseret sig inden for rengøring til virksomheder? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Inger’s Rengøring kan vi løse alle former for erhvervsrengøring for både store som små virksomheder – og så endda til en god pris.

Vi tilbyder primært rengøring til virksomheder i form af kontorrengøring, men vi også sagtens klare de lidt hårdere opgaver som f.eks. lager-, værksted-, butiks-, og industrirengøring. Vores rengøring til erhverv tilbydes blandt andet for kunder i Vallensbæk, Taastrup, Glostrup og hele København, så befinder din virksomhed sig inden for disse områder, hører vi meget gerne fra dig.

Få et bedre indeklima med vores firmarengøring

Når vi har været forbi og har foretaget firmarengøring i din virksomhed, er vi med til at forbedre virksomhedens indeklima, og dermed nedsætter vi også risikoen for, at der opstår sygdom blandt de ansatte i virksomheden som følge af et dårligt indeklima. Derudover tager vi et stort hensyn til miljøet, da vi altid anvender svanemærkede produkter alle de steder, hvor der er mulighed for det. Kan det ikke lade sig gøre, anvender vi i stedet for produkter såsom ren eddike, sæbespåner, brun sæbe og ægte knofedt.

Vi tilrettelægger en rengøringsplan til dig, som tager hensyn til hverdagen i din virksomhed, så vi på den måde er til mindst muligt besvær, når vi udfører rengøring af kontor, lager, værksted eller lignende.

Få en fast aftale om rengøring af kontor

Når du som virksomhed søger rengøring, kan det enten skyldes, at du har behov for at få gjort rent lige nu og her, eller at du leder efter en længerevarende samarbejdspartner, der kan varetage virksomhedens kontorrengøring regelmæssigt. Hvis det er tilfældet, kan du med fordel vælge en fast aftale med os omkring rengøring af kontor, og en sådan aftale kan blandt andet omfatte:

Vi formidler også levering af linned- og måtteservice.

Vi præsenterer altid en fast assistent, så du og dit personale kender til den rengøringsassistent, der kommer i virksomheden. Derudover tilbyder vi også levering af en lang række forskellige artikler som f.eks.:

  • Papirvarer
  • Håndsæber
  • Sæber
  • Salt og afspænding til opvaskemaskiner

Disse services tilbyder vi blandt andet, fordi vi lægger stor vægt på, at dine ansatte kan få opmærksomheden fri til deres arbejde – og uden bekymring kan invitere gæster og/eller kunder indenfor i den trygge viden om, at der altid er rent og pænt i lokalerne.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at få oplyst vores konkrete priser på rengøring til virksomheder, er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os. Vi kommer gerne på et uforpligtende besøg ude hos dig, så vi kan gennemgå dine ønsker og behov samt foretage en besigtigelse af lokalerne, og på baggrund heraf udarbejder vi et uforpligtende tilbud på rengøring til erhverv.

Vi kan kontaktes på telefon 43 53 44 40, e-mail inger@ingers-rengoering.dk eller via vores kontaktformular. 

Tilbud / Bestilling

Jeg er interesseret i
Et uforpligtende tilbud på *

 
Kontaktinfo
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

naturdonor

Firmainfo

Inger's Rengøring ApS

CVR: 28857438

Kontakt