​Erhvervsrengøring og kontorrengøring i alle størrelser

Hos Inger’s Rengøring løser vi alle former for rengøringsopgaver for både små og store virksomheder – og så endda til en god pris. Vi tilbyder primært erhvervsrengøring i form af kontorrengøring, men vi kan også klare lidt hårdere opgaver som f.eks. lager-, værksted- og industrirengøring.

Vi udfører erhvervsrengøring for kunder i bl.a. Vallensbæk, Taastrup, Glostrup og hele København. Når vi har været forbi og gjort rent, er vi med til at forbedre jeres indeklima og dermed nedsætte risikoen for sygdom blandt de ansatte i virksomheden. Derudover tager vi stor hensyn til miljøet, da vi altid bruger svanemærkede produkter alle steder, hvor det er muligt. Ellers anvender vi materialer såsom ren eddike, sæbespåner, brun sæbe og knofedt.

Vi tilrettelægger en rengøringsplan, der tager hensyn til hverdagen i virksomheden, så vi er mindst muligt til besvær, når vi kommer og gør rent.

Fast aftale med kontorrengøring giver sundt arbejdsmiljø

En fast aftale med kontorrengøring kan bl.a. omfatte:

  • Daglig erhvervsrengøring
  • Hovedrengøring
  • Tæpperensning
  • Polishbehandling af gulve
  • Vinduespolering
  • Mange andre opgaver for et professionelt rengøringsfirma

Vi præsenterer altid en fast assistent, så I kender den rengøringsassistent, der kommer i virksomheden. Derudover tilbyder vi levering af papirvarer, håndsæber, sæber, salt og afspænding til opvaskemaskiner og lignende. Vi formidler også levering af linned- og måtteservice.

Vi lægger stor vægt på, at jeres ansatte kan få opmærksomheden fri til deres arbejde – og uden bekymring kan invitere gæster og/eller kunder indenfor i den trygge viden, at der altid er rent og pænt.

Kontakt os for en god pris på erhvervsrengøring

Har du spørgsmål, eller ønsker du at blive oplyst de konkrete priser på erhvervsrengøring, kan du altid kontakte os. Vi kommer gerne på et uforpligtende besøg, så vi kan levere et tilbud på kontorrengøring tilpasset jeres behov.

Kontakt os for at høre mere på telefon: 43 53 44 40 eller e-mail: inger@ingers-rengoering.dk

Tilbud / Bestilling

Jeg er interesseret i
Et uforpligtende tilbud på *

 
Kontaktinfo
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

Inger's Rengøring ApS

CVR: 28857438

Adresse

Torbenfeldvej 10
2665 Vallensbæk Strand

Kontakt