​Industrirengøring udføres grundigt og professionelt

​Har du brug for grundig og professionel industrirengøring, står vi klar til at hjælpe dig. Vi er et rengøringsfirma med mange års erfaring inden for branchen, og vi kører bl.a. ud til kunder i Vallensbæk, Taastrup, Glostrup og omegn samt i hele København.

Vi har det rette udstyr og de nødvendige kompetencer til at kunne klare enhver opgave, uanset om vi skal gøre rent værkstedet, lageret eller i en anden type industribygning.

Det er vigtigt for os, at vores kunder får en grundig og effektiv industrirengøring, og samtidig lægger vi også vægt på god service. Derfor sørger vi også for, at det altid er den samme, der kommer og gør rent i virksomheden.

Få en fast aftale hos os

Ligesom med erhvervsrengøring er det vigtigt, at industrilokalerne er rene, så de ansatte ikke opholder sig i et lokale, der er fyldt med støv og snavs. Hvis du gerne vil sikre, at virksomhedens lokaler altid er rene, så kan du med fordel indgå en fast aftale med os omkring regelmæssig industrirengøring, som bliver tilpasset dine ønsker.

Kontakt os og hør mere eller få et tilbud på industrirengøring

Er du interesseret i at høre mere om vores industrirengøring, eller om hvordan vi kan hjælpe med rengøringen i lige netop din industrivirksomhed, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Har du en konkret opgave, som du kunne tænke dig en pris på, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud, når vi kender til omfanget af industrirengøringen samt dine ønsker og behov.

Ring og hør mere på telefon: 43 53 44 40 eller skriv til vores e-mail: inger@ingers-rengoering.dk

Tilbud / Bestilling

Jeg er interesseret i
Et uforpligtende tilbud på *

 
Kontaktinfo
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

naturdonor

Firmainfo

Inger's Rengøring ApS

CVR: 28857438

Kontakt