Telefon: ​43 53 44 40

​Miljøvenlig rengøring sikrer det bedste indeklima

Er du interesseret i en fast rengøringsaftale med et rengøringsfirma, der har fokus på miljøvenlig rengøring? Hos Ingers Rengøring tager vi videst mulig hensyn til miljøet, når vi gør rent for vores kunder.

Vi lægger stor vægt på at kunne tilbyde miljøvenlig rengøring med svanemærkede produkter til vores kunder, som blandt andet dækker over erhvervskunder, institutioner, børnehaver og så videre i områderne omkring Vallensbæk, Glostrup, Taastrup og resten af Storkøbenhavn.

Svanemærkede rengøringsmidler og naturlige produkter

I vores repertoire af rengøringsmidler findes der flest mulige svanemærkede produkter samt andre rengøringsartikler som blandt andet ren eddike, brun sæbe, sæbespåner og selvfølgelig en masse knofedt.

Det er ligeledes vigtigt for os, at produkterne er parfumefrie, så I er sikret et sundt og behageligt arbejdsmiljø, hvor risikoen for sygdom mindskes betydeligt.

Kontakt os for et gratis tilbud på miljøvenlig rengøring

Ønsker du at høre mere om vores miljøvenlige rengøring, eller kunne du tænke dig en konkret pris på en fast aftale, er du velkommen til at kontakte os.

Du kan enten udfylde formularen her på siden, eller du kan ringe til os på telefon 43 53 44 40. Alternativt kan vi også kontaktes på vores e-mail inger@ingers-rengoering.dk. Fortæl os om din opgave, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud på miljøvenlig rengøring.

Lad husalfen trylle.

Tilbud / Bestilling

Jeg er interesseret i
Et uforpligtende tilbud på *

 
Kontaktinfo
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

Inger's Rengøring ApS

CVR: 28857438

Adresse

Torbenfeldvej 10
2665 Vallensbæk Strand

Kontakt