Telefon: ​43 53 44 40

​Kontorrengøring med fokus på et sundt arbejdsmiljø

Er I på udkig efter en ny samarbejdspartner inden for rengøring af jeres kontorlokaler? Hos Ingers Rengøring sørger vi for, at jeres kontorer altid er rene og indbydende, så der er nydeligt og pænt for kunderne.

Vi tilrettelægger en rengøringsplan, der tager hensyn til hverdagen i virksomheden, så vi er til mindst muligt besvær, når vi udfører kontorrengøring, men samtidig sørger vi også for, at der altid er præsentabelt i virksomheden.

Vi kører blandt andet ud til kunder i områderne omkring Taastrup, Vallensbæk og Glostrup.

Professionel rengøringsservice med svanemærkede produkter

Med en effektiv rengøringsservice sikrer I et godt og sundt arbejdsmiljø, hvor risikoen for sygdom mindskes væsentligt ved grundig og professionel kontorrengøring.

Hensynet til sundhed og miljøet spiller også ind i rengøringen, og derfor bruger vi svanemærkede produkter alle steder, hvor det er muligt, og ellers anvender vi materialer som ren eddike, sæbespåner og brun sæbe såvel som knofedt.

Kontakt os og indhent priser på vores kontorrengøring

Ønskes en konkret pris på en rengøringsopgave, kan vi med fordel kontaktes på telefon 43 53 44 40 eller e-mail inger@ingers-rengoering.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt og udarbejder gerne et uforpligtende rengøringstilbud til jeres virksomhed.

Tilbud / Bestilling

Jeg er interesseret i
Et uforpligtende tilbud på *

 
Kontaktinfo
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

Inger's Rengøring ApS

CVR: 28857438

Adresse

Torbenfeldvej 10
2665 Vallensbæk Strand

Kontakt